Άρθρο Localit 04 Ιουνίου, 2019

Ανέστειλε η ΠΟΕ – ΟΤΑ την αυριανή κινητοποίηση για την 3Κ/2018

             

Αναστολή της αυριανής απεργιακής κινητοποίησης για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 αποφάσισε η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Η μη πραγματοποίηση της προκηρυχθείσας στάσης εργασίας στους δήμους και της συγκέντρωσης έξω από το ΑΣΕΠ, οφείλεται στο ότι η ανεξάρτητη αρχή προχώρησε στη σταδιακή ανάρτηση των οριστικών πινάκων επιτυχόντων για τις 8.166 μόνιμες θέσεις στην καθαριότητα και στις υπόλοιπες ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Χθες συγκεκριμένα ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα για τις 133 θέσεις Πανεπιστημιακής και τις 84 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ενώ αύριο αναμένονται για τις 2.714 θέσεις Δευτεροβάθμιας και 5.235 θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει ότι ενημερώθηκε ότι είναι έτοιμη η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για την παραμονή των εργαζομένων με τους προσωρινούς πίνακες της εν λόγω προκήρυξης μέχρι την οριστική ανάληψη καθηκόντων των επιτυχόντων, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας των δήμων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…