Άρθρο Localit 18 Μαΐου, 2022

Αναβαθμίζεται ο δημοτικός φωτισμός σε κεντρικούς δρόμους της Καρδίτσας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο αναβάθμισης του Δημοτικού Φωτισμού στο Δήμο Καρδίτσας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, και προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς σύμφωνα με τον δήμαρχο Μ. Τσιάκο.

«Πρόκειται για σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα και την ποσότητα του ηλεκτρικού φωτός στις περιοχές όπου εγκαθίστανται τα νέα φωτιστικά. Το έργο χρηματοδοτεί η περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ και είναι προϋπολογισμού 300.000 ευρώ», όπως είπε ο κ. Τσιάκος απευθύνοντας ευχαριστίες στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι « Ριζική αλλαγή σε ότι αφορά την ποιότητα, την ποσότητα και την αισθητική αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού θα έχουμε σε λίγους μήνες με τη Σύμβαση Ενεργειακής Αναβάθμισης που προωθούμε για το σύνολο του Δήμου Καρδίτσας. Είναι μια απόφαση που αφορά στην τοποθέτηση χιλιάδων σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων σε όλα τα σημεία δημοτικού φωτισμού μέχρι και στο πιο απομακρυσμένο σημείο του Δήμου και μάλιστα χωρίς οικονομική επιβάρυνση των δημοτών. Αντίθετα μάλιστα πρόκειται για απόφαση που μας προσαρμόζει στις σύγχρονες ανάγκες περί κλιματικής αλλαγής, οδηγεί σε προστασία του περιβάλλοντος και τελικά συμβάλει στην ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας».

 

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 06 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέοι υπόγειοι κάδοι στον Δήμο Χαλκιδέων

Υπόγειοι κάδοι εγκαθίστανται από σήμερα Τρίτη, σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων, στο πλαίσιο του έργου…

Βιώσιμες Πόλεις 06 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκτυο χωριστής συλλογής τηγανελαίων στον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας

Στη δημιουργία- για πρώτη φορά – δημοτικού δικτύου χωριστής συλλογής τηγανέλαιων, θα προχωρήσει  ο Δήμος…

Βιώσιμες Πόλεις 02 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γρεβενά: Το κτίριο του παλιού Δασαρχείου γίνεται «πράσινο»

Στη ριζική ανάπλαση του κτιρίου του παλιού Δασαρχείου Γρεβενών προχωρά ο Δήμος της περιοχής, μετά…