Άρθρο Localit 21 Ιουνίου, 2016

Αναβάλλεται η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ

ΔΣ ΚΕΔΕΤο ΔΣ της ΚΕΔΕ είχε αποφασίσει  στην τελευταία του συνεδρίαση να προχωρήσει στη  σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την προσεχή Πέμπτη 23 Ιουνίου, προκειμένου σε αυτήν να συζητηθεί τόσο το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με τίτλο “Ρύθμιση θεμάτων ΟΤΑ και άλλες διατάξεις” , όσο και τα προβλήματα που δημιουργούνται στη λειτουργία στην Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού από την ψήφιση και  εφαρμογή πρόσφατων νομοθετικών ρυθμίσεων. Ωστόσο η έκτακτη Γενική Συνέλευση, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα σήμερα από την ΚΕΔΕ, αναβάλλεται διότι το νομοσχέδιο του υπουργείου δεν έχει δοθεί ακόμη προς διαβούλευση.

“Παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις που λάβαμε τις προηγούμενες ημέρες από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών,  ότι θα δοθεί στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος ως το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας το προσχέδιο του «νομοσχεδίου – σκούπα»,  αυτό τελικά δεν έγινε. Με βάση τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η μη παράδοση του προσχεδίου, αναβάλλεται η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ .

Η νέα ημερομηνία γής της αναβληθείσας Γενικής Συνέλευσης  θα αποφασισθεί στο αυριανό ΔΣ, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 μ.μ. στα γραφεία της ΚΕΔΕ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…