Άρθρο Localit 02 Ιουλίου, 2014

Ανάπτυξη δικτύου Wi-fi σε αρχαιολογικούς χώρους της Ηπείρου

Νικόπολη ΠρέβεζαΣτο πρόγραμμα που αφορά στην εγκατάσταση Wi-fi, για δωρεάν internet εντάσσονται από την Περιφέρεια Ηπείρου οι αρχαιολογικοί χώροι της περιοχής και συγκεκριμένα εκείνοι της Δωδώνης,  του Νεκρομαντείου και της  Νικόπολης καθώς και τα Μουσεία Νικόπολης και Ιωαννίνων.

Η συγκεκριμένη  απόφαση  θα  συμβάλλει στην  εξυπηρέτηση των επισκεπτών οι οποίοι το καλοκαίρι αυξάνονται κατακόρυφα  και  θα αναβαθμίσει τους  αρχαιολογικούς χώρους  διευρύνοντας  παράλληλα τις δυνατότητες των  Μουσείων.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε  η δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας, και οι τρεις δήμοι της εν λόγω Περιφερειακής Ενότητας, έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής για την ανάπτυξη δωρεάν δικτύου wi-fi στους ίδιους τους δήμους αλλά και σε σημεία αυξημένης προσέλευσης.

Όπως σημειώνεται οι κάτοικοι του Δήμου της Πρέβεζας θα έχουν  τη δυνατότητα πρόσβασης σε δωρεάν Wi-fi  σε 12 σημεία, από τα οποία τα  6 σημεία  είναι στην πόλη της Πρέβεζας, 2  στη Δημοτική Ενότητα Λούρου, και από 1 σημείο στις τοπικές κοινότητες Ωρωπού, Μύτικα και Καναλίου.

Η επιλογή των σημείων έγινε βάσει των υποδομών που υπάρχουν και των προϋποθέσεων που θέτει η εγκύκλιος ενώ στόχος είναι να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία του Δήμου και κυρίως εκείνα στα οποία συχνάζουν οι νέοι.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Αυγούστου, 2025
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 01 Αυγούστου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία ΥΠ.ΕΣ. – Κ.Ε.Δ.Ε. – ΕΝ.Π.Ε. – Ε.Ε.Τ.Α.Α. για την ενημέρωση του προσωπικού της Τ.Α.

Υπογράφηκε στις 21/7/2025 προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΥΠ.ΕΣ. – Κ.Ε.Δ.Ε. – ΕΝ.Π.Ε. – Ε.Ε.Τ.Α.Α. με αντικείμενα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 30 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καίρια παρέμβαση της ΚΕΔΕ στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την τροποποίηση του Π.Δ. 71/2020

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Στέφανο Γκίκα Καίρια…