Άρθρο Localit 02 Ιουλίου, 2014

Ανάπτυξη δικτύου Wi-fi σε αρχαιολογικούς χώρους της Ηπείρου

Νικόπολη ΠρέβεζαΣτο πρόγραμμα που αφορά στην εγκατάσταση Wi-fi, για δωρεάν internet εντάσσονται από την Περιφέρεια Ηπείρου οι αρχαιολογικοί χώροι της περιοχής και συγκεκριμένα εκείνοι της Δωδώνης,  του Νεκρομαντείου και της  Νικόπολης καθώς και τα Μουσεία Νικόπολης και Ιωαννίνων.

Η συγκεκριμένη  απόφαση  θα  συμβάλλει στην  εξυπηρέτηση των επισκεπτών οι οποίοι το καλοκαίρι αυξάνονται κατακόρυφα  και  θα αναβαθμίσει τους  αρχαιολογικούς χώρους  διευρύνοντας  παράλληλα τις δυνατότητες των  Μουσείων.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε  η δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας, και οι τρεις δήμοι της εν λόγω Περιφερειακής Ενότητας, έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής για την ανάπτυξη δωρεάν δικτύου wi-fi στους ίδιους τους δήμους αλλά και σε σημεία αυξημένης προσέλευσης.

Όπως σημειώνεται οι κάτοικοι του Δήμου της Πρέβεζας θα έχουν  τη δυνατότητα πρόσβασης σε δωρεάν Wi-fi  σε 12 σημεία, από τα οποία τα  6 σημεία  είναι στην πόλη της Πρέβεζας, 2  στη Δημοτική Ενότητα Λούρου, και από 1 σημείο στις τοπικές κοινότητες Ωρωπού, Μύτικα και Καναλίου.

Η επιλογή των σημείων έγινε βάσει των υποδομών που υπάρχουν και των προϋποθέσεων που θέτει η εγκύκλιος ενώ στόχος είναι να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία του Δήμου και κυρίως εκείνα στα οποία συχνάζουν οι νέοι.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…

Ενδιαφέρουν 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πατρέων: Σταθερά αντίθετη η δημοτική αρχή με την επίγεια διέλευση του τρένου προς το λιμάνι

Την κάθετη αντίθεσή της καταθέτει η δημοτική αρχή της Πάτρας στο ενδεχόμενο επίγειας διέλευσης του…

Ενδιαφέρουν 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Χαλανδρίου: «ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Η ΚΟΛΑΣΗ;»

Εκδήλωση με θέμα: «Νέες Τεχνολογίες: Παράδεισος ή Κόλαση», φιλοξενεί το το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου…