Ο δήμος Πεντέλης ανακοίνωσε την έναρξη της δράσης «Κανένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο ΧΥΤΑ», με στόχο την προώθηση της οικολογικής συνείδησης και τη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.
Στο πλαίσιο της δράσης, η Διεύθυνση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης του Δήμου Πεντέλης καλεί όλους τους πολίτες που έχουν προμηθευτεί φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα, οποιουδήποτε μεγέθους και πρόκειται να τα πετάξουν, να τα τοποθετήσουν δίπλα στους κάδους απορριμμάτων (και όχι μέσα στους κάδους) έως και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2025, ενημερώνοντας προηγουμένως το Γραφείο Δημότη (τηλ. 2132050 098-099), ώστε να γίνει η κατάλληλη διαχείριση και ανακύκλωση τους από τις υπηρεσίες του δήμου.
Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που συλλέγονται, μεταφέρονται σε χώρο λειτουργίας του δήμου όπου τεμαχίζονται, επεξεργάζονται και παράγουν χρήσιμο εδαφοβελτιωτικό κόμποστ.
Άρθρο Localit 08 Ιανουαρίου, 2025
Ανακύκλωση φυσικών χριστουγεννιάτικων δένδρων από τον δήμο Πεντέλης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ετικέτες
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Ενδιαφέρουν
22 Ιανουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Χερσονήσου: Στα συναρμόδια υπουργεία και τους εμπλεκόμενους το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Διαχείρισης Υδάτων Κρήτης
Το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Διαχείρισης Υδάτων Κρήτης» που έχει εκπονήσει ο Δήμος Χερσονήσου, κοινοποιεί με επιστολή…
Ενδιαφέρουν
22 Ιανουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κιλκίς: Οι προτεραιότητες του δήμου για το Τοπικό Σχέδιο Ανάπτυξης Κιλκίς
Τις προτάσεις για τη χρηματοδότηση νέων έργων στον Δήμο Κιλκίς, με διασφαλισμένη χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά…
Ενδιαφέρουν
22 Ιανουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι 4 άξονες και τα 21 έργα ανασυγκρότησης του δήμου Τρικκαίων στο πλαίσιο ανάπτυξης της ΠΕ Τρικάλων
Τέσσερις άξονες με 21 συγκεκριμένα έργα ανασυγκρότησης του δήμου Τρικκαίων παρουσίασε ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος…