Άρθρο Localit 21 Ιουλίου, 2014

Ανακαλούνται καταργήσεις- συγχωνεύσεις σχολείων

indexΜε απόφαση του  υφυπουργού Παιδείας κ. Δερμεντζόπουλου αναστέλλονται και ανακαλούνται καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίες και προβλέπονταν από προηγούμενη απόφαση του 2011.

Συγκεκριμένα για το σχολικό έτος 2014-15 αναστέλλεται η εφαρμογή της αρ. 71327/Δ4/24-06-2011 (ΦΕΚ1575/τΒ΄/27-06-2011) υπουργικής απόφασης με θέμα «Κατάργηση σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» κατά το μέρος που αφορά:

1. Στην κατάργηση του Γυμνασίου Κουβαρά (0502076) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.

2. Στην κατάργηση του ΓΕ.Λ. Καναλίων (3559010) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

3. Στην κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος (1602020) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης ανακαλείται η αρ. 71327/Δ4/24-6-2011 (ΦΕΚ1575/τΒ΄/27-06-2011) υπουργική απόφαση με θέμα «Κατάργηση σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» κατά το μέρος που αφορά:

1. Στην κατάργηση των Λυκειακών Τάξεων του Γυμνασίου Ιτέας (2214010) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

2. Στη συγχώνευση του Γυμνασίου Μακρυχωρίου (3105050) και του Γυμνασίου Γόννων (3103010) σε Γυμνάσιο Μακρυχωρίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

3. Στη συγχώνευση των Λ.Τ. Γυμνασίου Μακρυχωρίου (3105050) και του ΓΕΛ Γόννων (3153010) σε ΓΕΛ Γόννων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 13 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πετρούπολη: «Έξυπνες» διαβάσεις έξω από 8 σχολικές μονάδες του Δήμου

«Έξυπνες» διαβάσεις σε σχολικές ζώνες για την ασφαλέστερη μετακίνηση των μαθητών. Ο Δήμος Πετρούπολης έχει…

Ρεπορτάζ 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…