Τη δράση «Ας φέρουμε ξανά το χαμόγελο, στα πρόσωπα των παιδιών», σχεδίασε και υλοποιεί από χθες Δευτέρα, το «Πολυκοινωνικό» του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά.
Τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου λοιπόν, θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη για τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη (τσάντες, κασετίνες, χαρτικά, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, άτλαντες κτλ).
Τα είδη θα διατεθούν σε παιδιά των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν πολλαπλές δυσκολίες και κυρίως οικονομικά προβλήματα. Στο πλαίσιο αυτό το «Πολυκοινωνικό» καλεί τους πολίτες της περιοχής να ανταποκριθούν στην πρόσκληση προσφέροντας οτιδήποτε είναι εφικτό, κάνοντας παράλληλα έκκληση τα σχολικά είδη να είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούργια.
Μέρη και διευθύνσεις στα οποία θα συγκεντρώνονται τα παραπάνω είδη είναι:
- «Πολυκοινωνικό», Καρτάλη 2, 8:00 – 14:00
- Δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης
- Δημοτική Βιβλιοθήκη