Άρθρο Localit 13 Απριλίου, 2020

Ακόμα 324 επενδυτικά σχέδια για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ακόμα 324 επενδυτικά σχέδια εντάχθηκαν στην πρόσκληση «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων», για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα για το ΕΣΠΑ, η τρίτη τροποποίηση της απόφασης ένταξης πράξεων κρατικών ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, σχετικά με την ένταξη επιπλέον 324 επενδυτικών σχεδίων, προϋπολογισμού 49.414.307,22 ευρώ. 

Με την τροποποίηση της απόφασης, τα ενταγμένα επενδυτικά σχέδια ανέρχονται στα 400 και η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 61.780.770,83 ευρώ.

Επίσης, δημοσιεύθηκε η 10η τροποποίηση της απόφασης ένταξης πράξεων κρατικών ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Επιχειρούμε έξω – Υποστήριξη διεθνούς προβολής ΜΜΕ με εξωστρεφή προσανατολισμό» του ΕΠΑνΕΚ, σχετικά με την ένταξη επιπλέον 74 επιχειρηματικών σχεδίων συνολικού προϋπολογισμού επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 2.995.288,50 ευρώ. Η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 40.965.368,59 ευρώ.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 10 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στο επίκεντρο των εξελίξεων για τη διαχείριση αποβλήτων και την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: «Το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων είναι ένα πρώτο ολιστικό βήμα – Αναμένουμε την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 09 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση στο Επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Συζήτησης για την Υποδοχή Ασυνόδευτων Ανηλίκων

  Δημήτρης Καφαντάρης: “Οι Δήμοι χρειάζονται εργαλεία, στήριξη και ρόλο στη χάραξη πολιτικής” Με ενεργή…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ την Πέμπτη, 10 Ιουλίου

Συνεδριάζει την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025 και ώρα 11.00 το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, στα γραφεία…