Άρθρο Localit 13 Απριλίου, 2020

Ακόμα 324 επενδυτικά σχέδια για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ακόμα 324 επενδυτικά σχέδια εντάχθηκαν στην πρόσκληση «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων», για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα για το ΕΣΠΑ, η τρίτη τροποποίηση της απόφασης ένταξης πράξεων κρατικών ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, σχετικά με την ένταξη επιπλέον 324 επενδυτικών σχεδίων, προϋπολογισμού 49.414.307,22 ευρώ. 

Με την τροποποίηση της απόφασης, τα ενταγμένα επενδυτικά σχέδια ανέρχονται στα 400 και η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 61.780.770,83 ευρώ.

Επίσης, δημοσιεύθηκε η 10η τροποποίηση της απόφασης ένταξης πράξεων κρατικών ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Επιχειρούμε έξω – Υποστήριξη διεθνούς προβολής ΜΜΕ με εξωστρεφή προσανατολισμό» του ΕΠΑνΕΚ, σχετικά με την ένταξη επιπλέον 74 επιχειρηματικών σχεδίων συνολικού προϋπολογισμού επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 2.995.288,50 ευρώ. Η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 40.965.368,59 ευρώ.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 25 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ για τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: «Θετικό βήμα ο νέος Κώδικας»   Με μοναδικό θέμα το σχέδιο νόμου του…

ΚΕΔΕ 25 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΕΔΕ: Ημερίδα για την Αναθεώρηση του Συντάγματος

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) διοργανώνει την Τρίτη 26 Μαΐου 2026, ημερίδα με θέμα…

Ενδιαφέρουν 25 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ «Πόλεις»

Η Ναύπακτος φιλοξένησε τα γυρίσματα της νέας ιστορικής σειράς ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ «ΠΟΛΕΙΣ», επιβεβαιώνοντας –όπως…