Άρθρο Localit 08 Ιουνίου, 2023

Αιμοδοσία Δήμου Παύλου Μελά και ΑΧΕΠΑ στο ΚΑΠΗ Πολίχνης

Ο Δήμος Παύλου Μελά σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ διοργανώνουν αιμοδοσία με στόχο τη στήριξη ατόμων που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, καθώς και ατόμων τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν έκτακτα γεγονότα της οικογένειάς τους ή αιφνίδιες προσωπικές καταστάσεις.

Η προγραμματισμένη αιμοδοσία πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ώρες  9.00-13.00, στο ΚΑΠΗ Πολίχνης, επί της οδού Βενιζέλου 31.

Η δημοτική αρχή καλεί τους πολίτες να προσέλθουν σε μια διαδικασία που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, ενώ η προσφορά της αξίζει μια ζωή, καθώς το αίμα είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας που κάθε μέρα σώζει στην κυριολεξία τις ζωές συνανθρώπων μας.

Για την ασφάλεια των αιμοδοτών και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι αιμοδότες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2310683254, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 9:00 έως 14:00.

Επίσης, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική  ταυτότητα,  τον ΑΜΚΑ  και να φορούν μάσκα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επετειακές εκδηλώσεις για τα 455 χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την 455η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου με ένα πολυήμερο πρόγραμμα…

Ενδιαφέρουν 22 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θηβαίων: Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια

Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει ένα πενθήμερο δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, με αφορμή…

Ενδιαφέρουν 21 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διανομή βασικών ειδών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δράμας

Ο Δήμος Δράμας πραγματοποιεί διανομή βασικών ειδών σε 459 οικογένειες- δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο…