Άρθρο Localit 23 Οκτωβρίου, 2023

Αίγιο: Συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα του Αρχοντικού Παναγιωτόπουλου

Στο Αίγιο σε ροζ χρώμα φωταγωγείται συμβολικά  ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία του Αιγίου, το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, την ερχόμενη Παρασκευή 27, Σάββατο 28 και  Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, υπενθυμίζοντας για μια ακόμη χρονιά τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, στο πλαίσιο διεθνούς προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας.

«Η εκστρατεία ενημέρωσης εστιάζει φέτος στην ανάγκη να δράσουμε, μέσα από ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: Η ελπίδα για θεραπεία, μας ενώνει όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος», επισημαίνει η αντιδήμαρχος Πρόνοιας, πρόεδρος ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., Διαμάντω Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη.

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και ο Σύλλογος γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Αχαΐας, απευθύνουν πρόσκληση  την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και ώρα 8μ.μ. και το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. έξω από το κτίριο Παναγιωτόπουλου για ενημέρωση και πρόληψη.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Μystreet»: Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για καταγγελία αυθαίρετης κατάληψης κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα

Οι δήμοι θα καταχωρίσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα «Μητρώο Καταχώρισης Αδειών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων», το οποίο…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τις ανάγκες και τα προβλήματα των δομών κοινωνικής μέριμνας στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαντορίνη: Έρευνα του ΕΚΠΑ για τον εντοπισμό περιοχών αυξημένου κατολισθητικού κινδύνου

Συστηματική έρευνα στο ανάγλυφο της Σαντορίνης διεξάγει η Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του…