Άρθρο Localit 23 Οκτωβρίου, 2023

Αίγιο: Συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα του Αρχοντικού Παναγιωτόπουλου

Στο Αίγιο σε ροζ χρώμα φωταγωγείται συμβολικά  ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία του Αιγίου, το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, την ερχόμενη Παρασκευή 27, Σάββατο 28 και  Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, υπενθυμίζοντας για μια ακόμη χρονιά τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, στο πλαίσιο διεθνούς προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας.

«Η εκστρατεία ενημέρωσης εστιάζει φέτος στην ανάγκη να δράσουμε, μέσα από ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: Η ελπίδα για θεραπεία, μας ενώνει όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος», επισημαίνει η αντιδήμαρχος Πρόνοιας, πρόεδρος ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., Διαμάντω Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη.

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και ο Σύλλογος γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Αχαΐας, απευθύνουν πρόσκληση  την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και ώρα 8μ.μ. και το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. έξω από το κτίριο Παναγιωτόπουλου για ενημέρωση και πρόληψη.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…