Άρθρο Localit 14 Νοεμβρίου, 2017

“Αγέραστες Λογογραφές” στην Πτολεμαΐδα

Για τη δημιουργία Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής και Αφήγησης, συνεργάζονται η Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Πτολεμαΐδας.

Οι ηλικιωμένοι μέσα από  το εργαστήρι αυτό θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του  Λόγου.

Θα δοκιμάσουν να βρουν τους δικούς τους δημιουργικούς τρόπους έκφρασης σε μία προσπάθεια να μετατρέψουν το «χρόνο» σε Λόγο.

Η γνώση και η εμπειρία  θα αποτελέσουν την πολύτιμη δεξαμενή απ’ όπου θα αντληθούν οι προσωπικές κειμενικές δημιουργίες τους.

Οι «Αγέραστες λογογραφές…» θα υλοποιούνται κάθε Παρασκευή 11.00 – 12.30  από το Νοέμβριο του 2017 μέχρι τον Απρίλιο του 2018

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διεθνείς Σχέσεις 20 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 50Η ΣΥΝΟΔΟ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΜΑΡΤΙΟΣ 2026)
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 20 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ την Τετάρτη 22 Απριλίου

Συνεδριάζει την Τετάρτη 22 Απριλίου 2026 και ώρα 12:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, στα…

Εκτός Συνόρων 17 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πάφου: Με επιτυχία η έναρξη του Κύκλου Συναυλιών

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη της ενότητας «Κλασική Μουσική» του Κύκλου Συναυλιών του Δήμου…