Άρθρο Localit 14 Αυγούστου, 2018

Αυτοκίνητο έπεσε στα οδοφράγματα, στο κοινοβούλιο του Λονδίνου

Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν στο κοινοβούλιο του Λονδίνου έπειτα από πληροφορίες ότι ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα οδοφράγματα. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι υπάρχουν πεζοί που τραυματίσθηκαν όταν το αυτοκίνητο έπεσε στα οδοφράγματα. «Σε αυτό το στάδιο, οι αστυνομικοί δεν θεωρούν ότι η ζωή κάποιου από τους τραυματίες βρίσκεται σε κίνδυνο. Η περιοχή έχει αποκλεισθεί για να διευκολυνθούν οι έρευνες. Ο σταθμός Γουέστμινστερ του μετρό είναι κλειστός», ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ένοπλοι αστυνομικοί περικύκλωσαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον οδηγό. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν ένα δυνατό «μπαμ» και είδαν έναν ασημί αυτοκίνητο να πέφτει στις μπάρες στις 7.30 τοπική ώρα.

Νομίζω ότι ήταν μια σκόπιμη ενέργεια,  το αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα πάνω στα οδοφράγματα», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Περπατούσα από την άλλη πλευρά του δρόμου, άκουσα ένα θόρυβο και κάποιος φώναξε, γύρισα και είδα ένα ασημένιο αυτοκίνητο που κινούνταν πολύ γρήγορα κοντά στα οδοφράγματα, ίσως και στο πεζοδρόμιο», συμπλήρωσε.

Ένας οδηγός λεωφορείου που κινούνταν εκεί τη στιγμή του συμβάντος είπε: «Νομίζω ότι δεν είναι κανονικό τροχαίο, γιατί υπάρχει εμπόδιο εκεί. Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα οδηγούσε ένα αυτοκίνητο στα οδοφράγματα».

Από την Σκότλαντ Γιαρντ έγινε γνωστό ότι το συμβάν αντιμετωπίζεται ως σοβαρό τροχαίο περιστατικό. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το κοινοβούλιο και 200 αστυνομικοί έχουν σπεύσει επί τόπου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαύδος: Ξεκίνησε η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης

Ξεκίνησε στη Γαύδο η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης, που έχει…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναγκαία η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων για την τοπική ανάπτυξη

Ημερίδα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή Υδάτινα Οικοσυστήματα και Τοπική Ανάπτυξη» αύριο Σάββατο 26 Απριλίου  στο…