Άρθρο Localit 30 Μαρτίου, 2020

Αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων ζητάει το περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας

Την αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων στην Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς και Βοΐου θα προτείνει στην κυβέρνηση ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, κατόπιν σχετικής απόφασης που έλαβε κατά τη χθεσινή, έκτακτη συνεδρίαση, μέσω διαδικτύου, το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε ακόμη να ληφθούν πιο αποτελεσματικά μέτρα ως προς τον περιορισμό μετακίνησης στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς και στο δήμο Βοΐου, ο περιφερειάρχης να εισηγηθεί στην κυβέρνηση τις περιοχές που οι δήμαρχοι θα προτείνουν ότι πρέπει να τεθούν σε καθεστώς καραντίνας, ενώ έπειτα από αίτημα του δήμου Εορδαίας, το συμβούλιο αποφάσισε να προτείνει στην κυβέρνηση την αναστολή για 15 ημέρες των εργασιών κατασκευής στο εργοτάξιο της μονάδας «Πτολεμαΐδα 5».

Για το ίδιο θέμα, της μονάδας «Πτολεμαΐδα 5»,έχει στείλει ήδη από χθες επιστολή στον εισαγγελέα Κοζάνης ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας Τάσος Τσιλφίδης.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 04 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026 στον Δήμο Αρταίων

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026» του Δήμου Αρταίων συνεχίζεται με δράσεις που απλώνονται σε γειτονιές, κοινότητες…

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ ... 03 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση εργασίας: Νέο Δίκτυο ΟΤΑ για την ανάδειξη της Βιομηχανικής Κληρονομιάς

ΚΕΔΕ, ΕΕΤΑΑ και ΕΛΛΕΤ για τη δημιουργία Δικτύου ΟΤΑ Βιομηχανικής Κληρονομιάς- Από τα εγκαταλελειμμένα βιομηχανικά…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 31 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της ΚΕΔΕ για την απώλεια των τριών πυροσβεστών εν ώρα καθήκοντος

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς…