Άρθρο Localit 20 Ιουνίου, 2018

Αφρ. Μπιζά: Σε καθολική χρήση από αύριο, Πέμπτη η ΟΕΔΑ Φυλής

Σε καθολική χρήση  θα τεθεί από αύριο η ΟΕΔΑ Φυλής,  επιτρέποντας την είσοδο όλων των οχημάτων σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του ΕΔΣΝΑ Αφροδίτη Μπιζά.

Η κα Μπιζά σε δηλώσεις στο ραδιοσταθμό στο «105,5 Στο Κόκκινο » ανέφερε ότι η βλάβη που προκλήθηκε προ δεκαημέρου από τη ρηγμάτωση στο μέτωπο που εναποθέτουν τα απορριμματοφόρα των δήμων τα απορρίμματα , έχει αποκατασταθεί στο σύνολό της.

Σήμερα, όπως και χθες η λειτουργία  του ΧΥΤΑ καθώς και των δύο νέων χώρων που διατέθηκαν, αναμένεται να είναι ικανοποιητική.

Χθες μεταφέρθηκαν  πάνω από 2.500 τόνοι απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ –ημερησίως σε κανονικές συνθήκες μεταφέρονται 4.300 τόνοι – ενώ μεταφέρθηκαν και μεγάλες ποσότητες στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Σχιστού, καθώς και στο εργοστάσιο μηχανικής ανακύκλωσης.

Από σήμερα το μεσημέρι θα επιτραπεί  πέραν των οχημάτων – πρέσες και η είσοδος  μεγαλύτερων οχημάτων, οπότε  θα ομαλοποιηθεί σύντομα και η εικόνα της πρωτεύουσας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…