Άρθρο Localit 28 Ιανουαρίου, 2022

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Υγεία την 1η Φεβρουαρίου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες του χώρου της Υγείας (ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕ/ΠΦΥ, ΠΟΣΕΥΠ/ΠΦΥ), συναποφάσισαν την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για την Υγεία, την Τρίτη 1η του Φλεβάρη του 2022, για την ανάδειξη των προβλημάτων του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Για να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει στάση εργασίας σε όλο το Δημόσιο, στο Λεκανοπέδιο, την Τρίτη, 1 του Φλεβάρη του 2022, από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου.

Ταυτόχρονα κηρύσσει, για την Περιφέρεια, διευκολυντική Στάση Εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου για να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Δημοσίου στις κινητοποιήσεις που θα οργανωθούν, στις πόλεις τους από τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στις 13:00, στο Υπουργείο Υγείας και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Θηβαίων φιλοξενεί το 4ο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας

Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με το Σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) και…

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
InterAigis 2026: Στο προσκήνιο Πολιτική Προστασία και ΟΤΑ

Από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2026 θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η…