Άρθρο Localit 03 Δεκεμβρίου, 2024

Ελέγχθηκαν τα σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά την κακοκαιρία – Ποια θα παραμείνουν κλειστά

Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση των κτιριακών υποδομών των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, τα προβλήματα που εντοπίστηκαν -κατά κύριο λόγο- στις αυλές των σχολείων λόγω πτώσης ή επικίνδυνης κλίσης δένδρων καταγράφηκαν και αντιμετωπίστηκαν άμεσα, χάρη στις προσπάθειες των εργαζομένων.

Με βάση τα δεδομένα σήμερα Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου,θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων πλην του 19ου Γυμνασίου και του 15ου & 69ου Δημοτικών Σχολείων. Στα συγκεκριμένα σχολεία οι εργασίες αποκατάστασης θα ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης καλεί τους διευθυντές που διαπιστώνουν οποιοδήποτε πρόβλημα που δυσχεραίνει τη λειτουργία του σχολείου να ειδοποιήσουν άμεσα ώστε να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 07 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του ΣΜΕΔΕΚΕΜ ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Μελετητών Δημοσίων…

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…