Άρθρο Localit 21 Νοεμβρίου, 2024

Εκπαιδευτική-οικολογική δράση συμπερίληψης από τον Δήμο Παλλήνης

Μια εκπαιδευτική, οικολογική δράση αφιερωμένη στα παιδιά μη τυπικής ανάπτυξης, και τους φίλους τους, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Παλλήνης την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος Παλλήνης Χ. Αηδόνης, καλεί τα παιδιά μη τυπικής ανάπτυξης μαζί με τις οικογένειές τους και τους φίλους του να συμμετέχουν σε δεντροφύτευση, η οποία θα συνοδεύεται από πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις.

Η συγκεκριμένη δράση- γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο της οδού Ησιόδου στο Γέρακα (στο σημείο που γίνεται η λαϊκή του Σαββάτου) και θα διαρκέσει από τις 11.30 έως τις 14.30.

«Οι μικροί μας φίλοι θα φυτέψουν, με συνοδεία μουσικής και τη βοήθεια επαγγελματιών ειδικής αγωγής, δέντρα και αρωματικά φυτά. Θα ακολουθήσουν παιχνίδια από ανιματέρ και κλόουν, ενώ οι συμμετέχοντες θα κάνουν και ένα διάλειμμα για σνακ και αναψυκτικά», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Παλλήνης.

Η δράση υλοποιείται με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ασπασίας Τζιτζικάκη και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Νίκου Κούτρα.

Στόχος είναι μέσα από τη χαρά, το παιχνίδι και το γέλιο, τα παιδιά να μάθουν να αγαπούν και να φροντίζουν το περιβάλλον. Τα 200 φυτά που θα καλλωπίσουν το πάρκο, προσφέρει ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «we4all».

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ομόφωνο “ΟΧΙ” του Δ.Σ. του δήμου Κιλκίς στην εγκατάσταση 31 ανεμογεννητριών στα Κρούσια Όρη

Την πλήρη διαφωνία του στη χωροθέτηση αιολικού πάρκου στον ορεινό όγκο των Κρουσίων εξέφρασε, χθες,…

Ρεπορτάζ 10 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
DEF X-Χάρης Δούκας: «Στην Αθήνα πρέπει να δράσουμε σαν να ήταν η Βαρκελώνη»

Συζήτηση για το θέμα του υπερτουρισμού, στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών με τους δημάρχους  Αθήνας,…

Ρεπορτάζ 09 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ Χαλκιδικής: Δίωξη για παράβαση καθήκοντος στη δήμαρχο Κασσάνδρας και σε άλλα 7 πρόσωπα

Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Πολυγύρου εις βάρος της δημάρχου Κασσάνδρας…