Άρθρο Localit 16 Οκτωβρίου, 2024

Με πλεόνασμα 310.884,78 ευρώ έκλεισε το οικονομικό έτος 2023 για τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκε ο Ισολογισμός του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για το έτος 2023,  κατά την 21η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 15 Οκτωβρίου 2024.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ισολογισμού της 31-12-2023, και της κατάστασης των αποτελεσμάτων χρήσης, το οικονομικό έτος 2023 έκλεισε με πλεόνασμα ύψους 310.884,78 ευρώ, το οποίο επιτεύχθηκε παρά τις σοβαρές οικονομικές πιέσεις που αντιμετωπίζουν οι δήμοι της χώρας, και αποδεικνύει τη χρηστή διαχείριση της Δημοτικής Αρχής υπό την ηγεσία του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του, και προσθέτει: «Χωρίς περιττές σπατάλες και χωρίς να θυσιαστούν σημαντικές υπηρεσίες και απαραίτητα έργα, ο Δήμος διατήρησε ένα εύρωστο ταμείο, επενδύοντας στρατηγικά στην ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής των πολιτών».

Το πάγιο ενεργητικό του Δήμου σημείωσε επίσης σημαντική αύξηση, από 122.352.967 ευρώ σε 127.029.646 ευρώ. Η ενίσχυση αυτή επιβεβαιώνει την ικανότητα της δημοτικής αρχής να προχωρά σε στρατηγικές επενδύσεις, εξασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα και το μέλλον του Δήμου χωρίς να υποθηκεύεται η οικονομική σταθερότητα των επόμενων γενεών.

«Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η επιτυχία της στρατηγικής μας να ενισχύουμε τα οικονομικά του Δήμου, εξασφαλίζοντας οικονομική ευρωστία και ταμειακά διαθέσιμα που μας επιτρέπουν να επεμβαίνουμε όπου και όταν χρειάζεται. Αυτά τα αποτελέσματα δεν θα ήταν εφικτά χωρίς τη συνεργασία των αιρετών, των υπαλλήλων του Δήμου και φυσικά των πολιτών που μας εμπιστεύονται”, ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 16 Οκτωβρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Πώς επικοινωνούμε με την αναπηρία;»: Βίντεο κινουμένων σχεδίων για την αναπηρία στα μέσα σταθερής τροχιάς της Αθήνας

Βίντεο κινουμένων σχεδίων για ενήλικες με τίτλο «Πώς επικοινωνούμε με την αναπηρία;» προβάλλεται στα μέσα…

Ρεπορτάζ 16 Οκτωβρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο Αττικής: Σε έλεγχο και εργασίες αναβάθμισης των ηλεκτρολογικών δικτύων των σχολείων προχωρά ο Δήμος

Έλεγχο και κατόπιν αναβάθμιση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων όλων των σχολικών μονάδων ευθύνης του ξεκινά άμεσα…

Ρεπορτάζ 16 Οκτωβρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ομόφωνο ψήφισμα Δ.Σ. Χανίων ενάντια στην κατασκευή υπέργειων πυλώνων μεταφοράς υψηλής τάσης

Ενάντια στην κατασκευή υπέργειων πυλώνων μεταφοράς υψηλής τάσης, τάχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, με  ψήφισμά…