Άρθρο Localit 14 Οκτωβρίου, 2024

Συνάντηση δημάρχου Φλώρινας με συλλόγους ΑμεΑ για την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Το πρώτο στάδιο της μελέτης της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, παρουσίασε ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης στους εκπροσώπους του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φλώρινας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του μελετητή, έγινε εκτενής συζήτηση για τυχόν διορθώσεις και προσθήκες στην τελική μελέτη, προκειμένου να υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννάκης “σε μια περίοδο όπου η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και η προστασία των ευπαθών ομάδων αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, η δημιουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης θα παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες και θα εξασφαλίζει την αξιοπρεπή διαβίωση των φιλοξενούμενων”.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας  Νίκος Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία  Βασίλης Παπαγιάννης, η πρόεδρος  Αγνή Σιδηροπούλου και η γραμματέας  Ιορδάνα Σουμελίδου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Φλώρινας  Αθανάσιος Κάτης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 16 Οκτωβρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης καταδυτικού τουρισμού

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης καταδυτικού τουρισμού στο πλαίσιο της Δράσης «Τουριστική Ανάπτυξη» του Ταμείου Ανάκαμψης…

Ρεπορτάζ 16 Οκτωβρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Eurostat: Αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού το 21,4% του πληθυσμού στην ΕΕ

Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για το 2023 που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη 15/10, …

Ρεπορτάζ 16 Οκτωβρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανοίγει σήμερα το φαράγγι της Σαμαριάς, για όλο το μήκος της διαδρομής

Ο οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) ανακοίνωσε ότι από σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου…