Άρθρο Localit 22 Αυγούστου, 2024

Παύλος Μελάς: Κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου

Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων να ενισχύσουν εθελοντικά τη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, που πρόκειται να λειτουργήσει για το νέο σχολικό έτος 2024-2025, απευθύνει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας, του Δήμου Παύλου Μελά.

Σκοπός του προγράμματος είναι η δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής βοήθειας σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα, ώστε να καταστεί εφικτή, με αξιοπρεπείς όρους, η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία.

Με την πολύτιμη συμβολή εθελοντών εκπαιδευτικών το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παύλου Μελά,  θα συμβάλει  στη μέγιστη δυνατή κατανόηση και εμπέδωση της σχολικής ύλης, στη βοήθεια σε εκπαιδευτικά θέματα για την άνοδο της επίδοσης καθώς και στην  ακαδημαϊκή επιτυχία των μαθητών.

Όσοι εν ενεργεία, συνταξιούχοι ή άνεργοι εκπαιδευτικοί και φοιτητές στα τελευταία έτη σπουδών επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή και να συμμετέχουν στη εθελοντική δράση του δήμου εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Λήμνου 2, Σταυρούπολη και στα τηλέφωνα 2310020166, 2310020160.

Στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, χορηγείται σε κάθε εθελοντή, βεβαίωση παροχής εθελοντικού διδακτικού έργου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Αυγούστου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε δημόσια διαβούλευση το αναθεωρημένο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα

Σε δημόσια διαβούλευση, μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου του 2024, τέθηκε το αναθεωρημένο Εθνικό Σχέδιο για…

Ρεπορτάζ 23 Αυγούστου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣτΕ: Νόμιμη η ενοποίηση του ΠΔ για τους οικισμούς προ του 1923 με εκείνο για πάνω από 2.000 κατοίκους

Το Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με τη γνωμοδότηση 74/2024 (πρόεδρος η αντιπρόεδρος Μαργαρίτα…

Ρεπορτάζ 23 Αυγούστου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας Δήμου Αγ. Δημητρίου στον Δήμο Μαραθώνα

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα αλληλεγγύης, παρέδωσε ανθρωπιστική βοήθεια στον Δήμο Μαραθώνα, στέλνοντας…