Άρθρο Localit 30 Ιουλίου, 2024

Κέρκυρα: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανακατασκευή του θεάτρου “Ρένα Βλαχοπούλου” στο Μον Ρεπό

Ανοίγει ο δρόμος για την ανακατασκευή του θεάτρου «Ρένα Βλαχοπούλου» στο Μον Ρεπό, ώστε το κερκυραϊκό κοινό να έχει ξανά τη δυνατότητα να απολαμβάνει θερινές θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Όπως ενημερώνει Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, την Παρασκευή 26/7/2024 προκηρύχθηκε ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, για την προμήθεια και εγκατάσταση του υπαίθριου θεάτρου.

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η προμήθεια και τοποθέτηση νέου κυκλικού μεταλλικού θεάτρου, στην ίδια θέση που ήταν στηριγμένο το προηγούμενο ξύλινο θέατρο στον αρχαιολογικό χώρο του Μον Ρεπό.

Το νέο θέατρο θα διαθέτει τουλάχιστον 420 θέσεις θεατών, με δέκα (10) βαθμίδες και τέσσερις (4) ή πέντε (5) διαδρόμους πρόσβασης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II»  και ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 220.000,00€ (πλέον ΦΠΑ 24%). Χρονική διάρκεια της σύμβασης ορίζεται  σε έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικασίας ηλεκτρονικής ανάθεσης, δηλ. με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Καταληκτική ημερομηνία & ώρα υποβολής των ηλεκτρονικών προσφορών στο ΕΣΗΔΗΣ, είναι η Τετάρτη 14/08/2024, ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει τη Δευτέρα 19/08/2024.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 30 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο υπουργικό το ν/σ για το Κτηματολόγιο – Ολοκλήρωση Κτηματογράφησης μέχρι το 2025

                             …

Ρεπορτάζ 30 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα στον Δήμο Πεντέλης

Ξεκίνησε την επίσημη λειτουργία του στον Δήμο Πεντέλης, το αυτοματοποιημένο σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων στην πόλη.…

Ρεπορτάζ 30 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαλάνδρι: Μήνυση κατά αγνώστων για απόπειρα εξαπάτησης στο όνομα του Δήμου

Μήνυση κατά αγνώστων, για αντιποίηση αρχής με σκοπό την απάτη, κατέθεσε ο Δήμος Χαλανδρίου, τη…