Άρθρο Localit 29 Ιουλίου, 2024

Ηράκλειο: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 232 θέσεις εργασίας για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων του Δήμου

Ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού των σχολικών μονάδων του Δήμου Ηρακλείου για το σχολικό έτος 2024-2025.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ηρακλείου πρόκειται να προσλάβει συνολικά 232 άτομα για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης. Σημειώνεται ότι οι 180 θέσεις θα είναι πλήρους απασχόλησης και οι υπόλοιπες 52 θα είναι μερικής απασχόλησης.

«Ο καθαρισμός των σχολικών μονάδων αποτελεί μια ιδιαίτερα ευαίσθητη εργασία αφού αφενός συνδέεται με το υψηλό επίπεδο ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρονται στα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου και αφετέρου επειδή αφορά στην υγεία των μικρών μαθητών μας. Καλούμε όλους και όλες που επιθυμούν να γίνουν στελέχη ως βοηθητικό προσωπικό στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ηρακλείου να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στη διαδικασία πρόσληψης που περιγράφεται στην προκήρυξη»,δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας Αντώνης  Περισυνάκης.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε την Παρασκευή 26/7/2024 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 8/8/2024. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς και τα σχετικά έντυπα στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου στη διεύθυνση https://www.heraklion.gr/municipality/competition.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ με αριθμό 78175/25-7-2024 που θα βρουν στην ιστοσελίδα και να την υποβάλουν υπογεγραμμένη, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΝΔΡΟΓΕΩ 2, 1ος ΟΡΟΦΟΣ , Τ.Κ. 712 02 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 29 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέα: Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού

Σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων αυτόματης μίσθωσης και δημόσιας χρήσης, διαθέτει ο Δήμος Κέας με στόχο, όπως…

Ρεπορτάζ 29 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινούν οι αυτοψίες σε οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους του Δήμου Νάουσας

Ξεκινούν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, οι αυτοψίες σε οικόπεδα και…

Ρεπορτάζ 29 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάλεσμα Δήμου Ι. Ν. Ψαρών, για λελογισμένη χρήση νερού

Έκκληση για λελογισμένη χρήση του νερού, απευθύνει ο Δήμος Ι. Ν. Ψαρών στους κατοίκους και…