Άρθρο Localit 23 Ιουλίου, 2024

Ξαπλώστρες και ομπρέλες απομάκρυναν συνεργεία του Δήμου Πολυγύρου

Περισσότερες από εκατό ξαπλώστρες και ομπρέλες απομάκρυναν το πρωί τα συνεργεία του Δήμου Πολυγύρου από την παραλία των Καλυβών. Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6:30 π.μ. με δύο φορτηγά του δήμου και ένα μηχάνημα, ενώ πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Βασίλη Φαρδογιάννη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, Γιάννη Λελεγιάννη, με την παράλληλη συνδρομή της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, κάποιοι από τους παραθεριστές που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να μαζέψουν τα πράγματά τους, ενώ όσοι δεν πρόλαβαν, έχουν τη δυνατότητα να τα παραλάβουν από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου στον Πολύγυρο, όπου φυλάσσονται.

«Έχουμε ενημερώσει εδώ και ένα μήνα, ότι θα προχωρήσουμε στον καθαρισμό των παραλιών από ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς, όπως έχουμε επισημάνει το πάκτωμά τους είναι παράνομο. Δε γίνεται κάποιοι παραθεριστές, να οικειοποιούνται τις παραλίες. Μπορεί όλα τα προηγούμενα χρόνια να υπήρχε ανοχή σ’ αυτήν την παρανομία, αλλά αυτό πρέπει να τελειώνει. Είναι θέμα σεβασμού προς όλους», τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Βασίλης Φαρδογιάννης, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση θα επαναλαμβάνεται, μέχρι να γίνει αντιληπτό ότι οι παραλίες θα πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους τους πολίτες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλίμα: Ο πλανήτης κατέγραψε τη θερμότερη ημέρα στα παγκόσμια χρονικά την Κυριακή 21 Ιουλίου (Copernicus)

Η Κυριακή 21 Ιουλίου ήταν η πιο ζεστή μέρα που έχει καταγραφεί παγκοσμίως στα χρονικά,…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μονεμβασιά: Νέο κάλεσμα Δήμου για εξοικονόμηση νερού

Για μια φορά ακόμη ο δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, επανέρχεται στην ανάγκη εξοικονόμησης νερού και…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαλκίδα: Σύμφωνο το Δημοτικό Συμβούλιο στην τουριστική χρήση της περιοχής του πρώην εργοστασίου ΣΕΛΜΑΝ στο Βασιλικό

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων, συμφώνησε ομόφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Δημοτικής…