Άρθρο Localit 23 Ιουλίου, 2024

Βριλήσσια: Ξεκινά το έργο αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης

Το συμφωνητικό για το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης υπέγραψε ο δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης.

«Οι εργασίες αναβάθμισης θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο και θα κρατήσουν περίπου ένα χρόνο. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής για την πόλη μας χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του υπουργείου Εσωτερικών, ύψους 2.600.000€», όπως ενημερώνει ο Δήμος Βριλησσίων στην ανακοίνωσή του.

«Το έργο μεταξύ άλλων αφορά στην κατάργηση των αγωγών αμιάντου στα Άνω Βριλήσσια και την αντικατάστασή τους από νέους αγωγούς 3ης γενιάς. Επίσης, προβλέπεται η αντικατάσταση παλαιών αγωγών σε πολλά σημεία στην πόλη, που λόγω παλαιότητας παρουσίαζαν πολλές βλάβες. Συμπληρωματικά, προβλέπονται εργασίες για την βελτιστοποίηση της κυκλοφορίας του νερού και την ομαλοποίηση των πιέσεων του δικτύου σε διάφορες περιοχές του Δήμου μας που παρουσιάζουν διαχρονικά πολλά προβλήματα. Ακόμα μια προεκλογική μας δέσμευση γίνεται πράξη. Ένα έργο που κινδύνευε με απένταξη και ακύρωση, λόγω της χρόνιας αδιαφορίας, τώρα έρχεται να υλοποιηθεί ανεβάζοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής στην πόλη μας σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της καθημερινότητάς μας. Ευχαριστώ θερμά τις Τεχνικές και Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου μας καθώς και τους αρμόδιους παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν. Συνεχίζουμε τη μεγάλη μας προσπάθεια να αναβαθμίσουμε τα Βριλήσσια σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Γ. Πισιμίσης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλίμα: Ο πλανήτης κατέγραψε τη θερμότερη ημέρα στα παγκόσμια χρονικά την Κυριακή 21 Ιουλίου (Copernicus)

Η Κυριακή 21 Ιουλίου ήταν η πιο ζεστή μέρα που έχει καταγραφεί παγκοσμίως στα χρονικά,…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μονεμβασιά: Νέο κάλεσμα Δήμου για εξοικονόμηση νερού

Για μια φορά ακόμη ο δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, επανέρχεται στην ανάγκη εξοικονόμησης νερού και…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαλκίδα: Σύμφωνο το Δημοτικό Συμβούλιο στην τουριστική χρήση της περιοχής του πρώην εργοστασίου ΣΕΛΜΑΝ στο Βασιλικό

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων, συμφώνησε ομόφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Δημοτικής…