Άρθρο Localit 17 Ιουλίου, 2024

Ηράκλειο Αττικής: Σινεμά στο Κτήμα Φιξ με δωρεάν είσοδο

Το σινεμά στο Κτήμα Φιξ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επιστρέφει και φέτος το καλοκαίρι για να προσφέρει στιγμές αναψυχής και δροσιάς.

Ο θερινός κινηματογράφος στο μεγαλύτερο πάρκο του Ηρακλείου ξεκινά τη λειτουργία του από αυτή την Παρασκευή 19 Ιουλίου και για κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή του καλοκαιριού με βραδινές προβολές και δωρεάν είσοδο για όλες και όλους.

Στο πρόγραμμα παλιές, αγαπημένες, κλασσικές ταινίες από τον διεθνή αλλά και τον ελληνικό κινηματογράφο καθώς και παιδικές για τους μικρούς επισκέπτες (αναλυτικά το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.ktimafix.gr).

Οι προβολές ξεκινούν στις 21.00 το βράδυ ενώ στον χώρο φιλοξενείται και τροχήλατη καντίνα για όσες και όσους θέλουν να συνοδεύσουν την ταινία τους με κάποιο ποτό ή σνακ.

«Το θερινό σινεμά λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβαλλοντικό στοιχείο του πάρκου αλλά και την γειτονιά γύρω από το Κτήμα Φιξ. Το ίδιο οφείλουν να πράξουν και οι επισκέπτες σεβόμενοι το πράσινο, την καθαριότητα και τους περίοικους», αναφέρει εμφατικά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

«Έπειτα από την περσινή επιτυχία που σημείωσε η πρωτοβουλία μας, το σινεμά στο Κτήμα Φιξ είναι και πάλι εδώ για να μας προσφέρει δροσερές και ξέγνοιαστες βραδιές μέσα στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης μας, μέσα σε ένα μοναδικό τοπίο. Θέλουμε όλοι να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι είτε φύγουμε, είτε μείνουμε στην πόλη», δήλωσε ο Νίκος Μπάμπαλος.

Τέλος ο Δήμος υπενθυμίζει ότι, για ταινίες πρώτης προβολής ή ταινίες που ξεχώρισαν στην φετινή, χειμερινή σεζόν ο έτερος δημοτικός, θερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Νοσταλγία, προσφέρει καθημερινές προβολές από τα τέλη της άνοιξης μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλάζιες σημαίες σε 13 παραλίες του Δήμου Χανίων – Και επίσημα Γαλάζια Σημαία στην παραλία του Βλητέ

Γαλάζιες Σημαίες κυματίζουν σε 13 παραλίες του Δήμου Χανίων για το 2024, οι οποίες αποτελούν…

Ρεπορτάζ 17 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τα μονοπάτια του Λυκαίου Όρους και του ποταμού Αλφειού στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης

Ευρεία Σύσκεψη συνδιοργανώνουν ο Δήμος Μεγαλόπολης και ο Σύλλογος Φίλων Παρράσιου Πάρκου για τα Μονοπάτια…

Ρεπορτάζ 17 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λυκόβρυση-Πεύκη: Με 8 νέα ηλεκτρικά οχήματα ενισχύεται ο στόλος του Δήμου

Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης εισέρχεται ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης. Σύντομα, θα ενισχύσει τον στόλο…