Άρθρο Localit 10 Ιουλίου, 2024

Άρτα: Αντικατάσταση 5.000 συμβατικών υδρόμετρων με ψηφιακά από τη ΔΕΥΑA

Στην αντικατάσταση 5.000 συμβατικών υδρομέτρων με ψηφιακά, που διαθέτουν ενσωματωμένη διάταξη μετάδοσης δεδομένων, προχωρά η ΔΕΥΑ Άρτας, στα πλαίσια εκσυγχρονισμού των δικτύων ύδρευσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η αντικατάσταση των υδρομέτρων θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους πολίτες. Η όλη διαδικασία θα καλυφθεί από τη ΔΕΥΑΑ, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα επιπλέον κόστος.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση οι εργασίες ξεκίνησαν χθες Τρίτη 9 Ιουλίου από την περιοχή του Τριγώνου και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του έτους.

Την εργασία αντικατάστασης θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου, η ανάδοχος εταιρεία και οι τεχνικοί της υπηρεσίας ύδρευσης της ΔΕΥΑΑ. Οι τεχνικοί είναι εξειδικευμένοι και θα διασφαλίσουν την ομαλή και γρήγορη εγκατάσταση των νέων υδρομέτρων, ελαχιστοποιώντας την όποια αναστάτωση για τους πολίτες.

Τα παλαιά υδρόμετρα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες.

Τα οφέλη των νέων ηλεκτρονικών υδρομέτρων:

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις: Τα ηλεκτρονικά υδρόμετρα παρέχουν ακριβέστερες και πιο αξιόπιστες μετρήσεις της κατανάλωσης νερού.
  • Αυτόματη καταγραφή δεδομένων: Δυνατότητα απομακρυσμένης ανάγνωσης και καταγραφής των δεδομένων, μειώνοντας την ανάγκη για φυσική παρουσία.
  • Άμεση ανίχνευση διαρροών: Τα ηλεκτρονικά υδρόμετρα μπορούν να ανιχνεύσουν διαρροές στο δίκτυο πιο γρήγορα, βοηθώντας στην αποφυγή απώλειας νερού και στη μείωση του κόστους.
  • Ευκολία στη διαχείριση: Οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθούν την κατανάλωσή τους μέσω ειδικής εφαρμογής, επιτρέποντάς τους να διαχειρίζονται καλύτερα τους πόρους τους και να μειώνουν τη σπατάλη.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατερίνη: Την προσοχή των πολιτών για απόπειρα απάτης εφιστά ο Δήμος

Ο Δήμος Κατερίνης γνωστοποιεί, ότι τις τελευταίες ημέρες γίνεται προσπάθεια από επιτήδειους για απόσπαση χρηματικών…

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χανιά: Αναβιώνει για 3η χρονιά η Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου

Το μουσικοχορευτικό δρώμενο της Παραδοσιακής Στράτας του Δήμου Χανίων αναβιώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά και…

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έτοιμη η μελέτη για το rebranding της Ρόδου από τον Δήμο

Στον στρατηγικό επαναπροσδιορισμό του brand name της Ρόδου, προχωρά η νέα δημοτική αρχή με σκοπό…