Άρθρο Localit 05 Ιουλίου, 2024

6st Arta’s Night Run 1881-Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου της Άρτας

Τον 6ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου «Arta Night Run 1881», διοργανώνουν αύριο Σάββατο 6 Ιουλίου 2024, ο Δήμος Αρταίων και ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας.

Η  ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση συνδυάζει την ομορφιά της νύχτας με την ιστορία και την παράδοση της πόλης, τιμώντας την απελευθέρωσή της, την 24η Ιουνίου 1881.

Δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου, από επαγγελματίες αθλητές μέχρι ερασιτέχνες και λάτρεις του τρεξίματος, θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν τους ιστορικούς δρόμους της Άρτας.

Με εκκίνηση από την πλατεία Σκουφά στις 21:00, η νύχτα μετατρέπεται σε φωτεινό σκηνικό και υπόσχεται ενέργεια και εορταστική διάθεση.

Οι αγώνες των 5 χλμ. και 10 χλμ. θα ξεκινήσουν από την πλατεία Σκουφά, απέναντι από τον Ιερό Ναό της Παρηγορήτισσας, στις 21:00 και 21:10 αντίστοιχα.

Οι δρομείς θα διασχίσουν μια όμορφη διαδρομή που περνάει μέσα από την καρδιά της πόλης, περιλαμβάνοντας σημαντικά τοπόσημα όπως το Κάστρο της Άρτας και την οδό Βασ. Πύρρου.

Η διαδρομή των 10 χλμ. περιλαμβάνει δύο γύρους της ίδιας διαδρομής, προσφέροντας μια πρόκληση για τους πιο έμπειρους αθλητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν λεπτομέρειες για τις διαδρομές στην ιστοσελίδα του αγώνα www.sdartas.gr. Επίσης, οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, δια ζώσης, από Τετάρτη 3 έως και Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, στο Πνευματικό Κέντρο, Σκουφά 91 ) και στις ώρες 10:00 π.μ. – 2:30 μ.μ. και 7:00 – 9:30 μ.μ.

Μετά τον τερματισμό, στην πλατεία Σκουφά, θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις και απονομές βραβείων στους νικητές των γενικών και ηλικιακών κατηγοριών για τους αγώνες των 5 χλμ και 10 χλμ.

Τα έπαθλα περιλαμβάνουν κύπελλα για τους τρεις πρώτους νικητές (άνδρες και γυναίκες) της γενικής κατηγορίας, καθώς και κύπελλα και μετάλλια για τους πρώτους τρεις κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Η διοργάνωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και μουσικές εκδηλώσεις, καθιστώντας τη βραδιά μια πραγματική γιορτή για όλη την πόλη.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρίκαλα: Σχολικά βοηθήματα για Γυμνάσιο – Λύκειο συγκεντρώνει ο Δήμος

Σχολικά βοηθήματα για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου συγκεντρώνει ο Δήμος Τρικκαίων. Στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κόνιτσα: Έκκληση για περιορισμό κατανάλωσης νερού από την Υπηρεσία Ύδρευσης

Να χρησιμοποιούν το νερό κατά προτεραιότητα για οικιακή χρήση και όχι για άλλες ανάγκες, (πότισμα,…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δ. Ωραιοκάστρου: Συνεχίζεται το πρόγραμμα του «RemoteCare» για δωρεάν εξετάσεις από1 έως 31/7

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου το πρόγραμμα επισκέψεων του «RemoteCare», του οχήματος μεταφοράς ιατρικού προσωπικού…