Άρθρο Localit 04 Ιουλίου, 2024

Πάτρα: Αφαίρεση τραπεζοκαθισμάτων που είχαν τοποθετηθεί χωρίς άδεια από πεζοδρόμους

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, μετά την παρέλευση της προθεσμίας που είχε δοθεί στους καταστηματάρχες εστίασης στο θέμα τοποθέτησης των τραπεζοκαθισμάτων, προχώρησαν χθες Τετάρτη 3 Ιουλίου, σε αφαίρεση τραπεζοκαθισμάτων από πεζοδρόμους, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Διονύση Πλέσσα.

Αφαιρέθηκαν τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα εστίασης στους πεζόδρομους Ηφαίστου και Παπαδιαμαντοπούλου, καθώς και από την πλατεία Ομονοίας, από καταστήματα εστίασης που είχαν αναπτύξει πέραν της άδειας που είχε εκδοθεί από τον Δήμο, μετά και την έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας ή δεν είχαν εκδώσει καν άδεια, παρά τις προειδοποιήσεις και προβλεπόμενες ημερομηνίες έκδοσης που είχαν χορηγηθεί  από τις Υπηρεσίες Ελέγχου.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλες τις πλατείες και πεζοδρόμους και γενικά σε κοινόχρηστους χώρους τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και περιφερειακά μετά τις προηγηθείσες αυτοψίες από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για πρώτη φορά δημιουργείται αντιπυρική ζώνη στην Πετρούπολη

Αντιπυρική ζώνη μήκους 4.481 μ. και πλάτους 10 μ. δημιουργείται για πρώτη φορά στα όρια…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη υπό τον Γ. Κεφαλογιάννη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πέραμα: Δήμος και κάτοικοι, αποφασισμένοι «κλείνουν την πόλη»

Γιάννης Λαγουδάκος: «Παλεύουμε για τη βελτίωση της ζωής μας, κυκλοφοριακή ασφυξία τέλος! » Σε δυναμική…