Άρθρο Localit 28 Ιουνίου, 2024

Στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα πυροπροστασίας του Πράσινου Ταμείου ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Χρηματοδότηση ύψους 80.000 ευρώ για την προστασία και την αναβάθμιση των δασών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ενέκρινε το Πράσινο Ταμείο, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024.

Μετά τη θετική αξιολόγηση της πρότασης που κατέθεσε, ο Δήμος εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Προστασία και Αναβάθμιση Δασών 2024» στον Άξονα Προτεραιότητας 6, που αφορά στην «Ενίσχυση πυροπροστασίας κατοικημένων περιοχών σε ΟΤΑ α΄ βαθμού με περιαστικά δάση», για «Χρηματοδότηση δημιουργίας περιμετρικών ζωνών 10 μέτρων πέριξ οικισμών εντός ή πλησίον δασών και δασικών εκτάσεων υψηλής επικινδυνότητας για την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών»

«Άμεσα ξεκινάμε με παρεμβάσεις έτσι ώστε να προστατεύσουμε τα δάση μας, Αργύρη, Κάσδαγλη και Μορέλλα. Ο Δήμος μας χρησιμοποιεί κάθε πηγή χρηματοδότησης με σκοπό να αναπτύξει νέους πνεύμονες πρασίνου», δήλωσε ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 03 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Καθαρισμός και αποχλόαση του συνόλου των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου

Ολοκληρώθηκαν από τον Δήμο Βριλησσίων οι καθαρισμοί και η αποχλόαση του συνόλου των κοινόχρηστων χώρων…

Ρεπορτάζ 03 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βύρωνας: Κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες των νηπιαγωγείων του Δήμου

Κλιματιστικές μονάδες-ιονιστές, προμηθεύτηκε και θα εγκαταστήσει το αμέσως προσεχές διάστημα, σε όλες τις σχολικές αίθουσες…

Ρεπορτάζ 03 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάτρα: Στην αναβάθμιση της Πλατείας «Ελευθερίας» προχωρά ο Δήμος

Τη διεξαγωγή ανοικτής ηλεκτρονικής διαδικασίας για την αναβάθμιση της Πλατείας «Ελευθερίας» (Μικράς Ασίας) στα Προσφυγικά…