Άρθρο Localit 02 Μαΐου, 2024

«Κουτιά Αγάπης» στις ευάλωτες οικογένειες του Δήμου Χερσονήσου

Στον Δήμο Χερσονήσου, οι  κοινωνικές υπηρεσίες/δομές (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Κέντρο Κοινότητας) ολοκλήρωσαν  τη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης «Κουτιά Αγάπης» ενόψει των άγιων ημερών του Πάσχα.

Τα Πασχαλινά «Κουτιά Αγάπης», είτε παρέλαβαν οι ίδιοι οι ωφελούμενοι από τις κοινωνικές υπηρεσίες, είτε μοίρασαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σε περισσότερες από 170 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

«Με τη δράση «Κουτιά Αγάπης» ενώνουμε δυνάμεις με ευγενείς χορηγούς που με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στήριξαν την προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής και των κοινωνικών υπηρεσιών/δομών του Δήμου Χερσονήσου, συλλέγοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο που πρεσβεύει το αίσθημα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος.

«Τα “Κουτιά Αγάπης” με τα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης που περιέχουν, χαρίζουν την ελπίδα τις άγιες τούτες μέρες σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να γεμίσει τις καρδιές με αγάπη και αισιοδοξία», δήλωσε ο ο δήμαρχος Ζαχαρίας Δοξαστάκης.

 

 

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 03 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καταργείται το Τέλος Χαρτοσήμου σε περισσότερες από 600 συναλλαγές

Την κατάργηση του Τέλους Χαρτοσήμου για πάνω από 600 συναλλαγές και την αντικατάστασή του από…

Ρεπορτάζ 03 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιωάννινα: Με 55 κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα ενισχύεται η μικροκινητικότητα στον Δήμο

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών, η μελέτη εφαρμογής του έργου προμήθειας και…

Ρεπορτάζ 03 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα στοιχεία στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

Το υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει την εγγραφή τεσσάρων νέων στοιχείων άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, στο Εθνικό Ευρετήριο…