Άρθρο Localit 03 Απριλίου, 2024

Νέα Σμύρνη: Ξεκινά η καταγραφή των κατεστραμμένων πεζοδρομίων της πόλης

Επιστολή, υπογεγραμμένη από τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Κουτελάκη, άρχισαν να παραλαμβάνουν οι δημότες της Νέας Σμύρνης προκειμένου να ξεκινήσει αρχικά η καταγραφή όλων των κατεστραμμένων πεζοδρομίων και στη συνέχεια η τμηματική αποκατάστασή τους.

Οι δημότες, καλούνται να υποδείξουν στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου τα προβληματικά σημεία των πεζοδρομίων τους, να τα φωτογραφήσουν και να τα αποστείλουν με αίτημά τους στο Δήμο προκειμένου να γίνει η ταξινόμηση ανά περιοχές και βαθμό επικινδυνότητας.

Εντός του Απριλίου εξάλλου, θα έχει ολοκληρωθεί η δημοπράτηση του έργου ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000) και η  εκτέλεση του έργου θα ξεκινήσει το αργότερο τον Σεπτέμβριο.

Η ενέργεια θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο έτσι ώστε το συνολικό έργο να απορροφήσει πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000) μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της Δημοτικής Αρχής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου να αποστείλουν με e-mail τις αιτήσεις τους στην διεύθυνση prwtokollo@neasmyrni.gr ή να καταθέσουν διά ζώσης αίτηση στο Πρωτόκολλο του Δήμου (Λεωφ. Συγγρού 193-195).

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 17 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχίζουν οι εγγραφές και επανεγγραφές στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αχαρνών

Από την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαΐου, ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών νηπίων και βρεφών,…

Ενδιαφέρουν 17 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεσσαλία: Μηνύσεις κατά υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, πρώην περιφερειάρχη, δημάρχων και Δασαρχείου για καταστροφή περιουσιών στις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023

Ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων, των οποίων η περιουσία καταστράφηκε από τα νερά της Κάρλας, κατέθεσαν μήνυση κατά…

Ενδιαφέρουν 17 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επεκτείνεται το δίκτυο βυθιζόμενων κάδων στο Αιγάλεω

Νέους βυθιζόμενους κάδους συλλογής οικιακών απορριμμάτων, τοποθέτησε ο Δήμος Αιγάλεω, σε σημεία της πόλης όπου…