Άρθρο Localit 20 Φεβρουαρίου, 2024

Εργασίες ανακαίνισης των Κ.Ε.Π. του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Στην αναβάθμιση λειτουργίας και εικόνας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών προχωρά ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του Κ.Ε.Π. επί της οδού Νικ. Πλαστήρα 52, Άγιοι Ανάργυροι και, παράλληλα, είναι σε εξέλιξη οι εργασίες στο ΚΕΠ επί της οδού Αγ. Παρασκευής 56 (Ανάκασα).

Οι εργασίες  εντάσσονται στη μελέτη με τίτλο “Εργασίες Ανακαίνισης των Κ.Ε.Π. του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού” η οποία έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα “Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”, και χρηματοδοτείται, υπό μορφή επιχορήγησης από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με προϋπολογισμό ύψους περίπου 73.000,00 ευρώ.

Αφορούν αντικατάσταση υφιστάμενων φωτιστικών τύπου panel με νέας τεχνολογίας led, χρωματισμούς εσωτερικών ή και εξωτερικών τοίχων, δημιουργία εσωτερικών χωρισμάτων από γυψοσανίδα,  κατασκευή/προμήθεια ερμαρίων, γραφείων, καθιστικών και τοποθέτηση επιγραφών.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…