Άρθρο Localit 04 Σεπτεμβρίου, 2023

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Σταμάτα

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κατά τις μεσημεριανές ώρες σήμερα στην περιοχή της Σταμάτας Αττικής. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο και δεύτερη εστία πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Λεωφόρου Δροσιάς – Σταμάτας.

Επιχειρούν 73 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 18 πυροσβεστών με 4 οχήματα από Γαλλία, ενώ επιχείρησαν 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Με εντολή του αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγου Γεωργίου Πουρναρά, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, έχει μεταβεί στην περιοχή για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν αρθεί και η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αποκατασταθεί.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί…

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών…