Άρθρο Localit 09 Ιουνίου, 2023

Δωρεάν Νομική Πληροφόρηση για συνταξιοδοτικά θέματα στο δημαρχείο Βούλας

Εκδήλωση νομικής πληροφόρησης, στη θεματική ενότητα: «Προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, υπολογισμός σύνταξης», διοργανώνει  το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:30, στο Δημαρχείο Βούλας – Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 18, Βούλα)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι Νομικοί Συνεργάτες του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. θα απαντήσουν σε ερωτήματα και προβληματισμούς ανέργων και εργαζομένων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα που αφορούν το πεδίο της κοινωνικής ασφάλισης.

Το Κέντρο Κοινότητας έχοντας ανιχνεύσει, μέσω της καθημερινής εξυπηρέτησης των πολιτών, την ανάγκη τους για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ως προς τον συνταξιοδοτικό λαβύρινθο, την κοινωνική ασφάλιση και τις εργασιακές σχέσεις απηύθυνε πρόσκληση προς το ΙΝΕ-Γ.Σ.Ε.Ε. για την υποστήριξη των εργαζομένων και ανέργων μέσω παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών προς αυτούς.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών από τον Δήμο Ρεθύμνης

Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών ξεκινάει το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πως θα λειτουργεί η Ψηφιακή Πλατφόρμα Καταγραφής Έργων Πυροπροστασίας των Δήμων

Με κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) καθορίζεται η διαδικασία καταγραφής των εκτελεσθέντων έργων πυροπροστασίας από τους…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάτα: Δημοτικό Συσσίτιο και ανήμερα το Πάσχα

Κανονικά, ανήμερα το Πάσχα 2024 και όλες τις Άγιες ημέρες θα συνεχιστεί, η διανομή του…