Άρθρο Localit 25 Απριλίου, 2023

Ξεκινάει την Παρασκευή 28 Απριλίου η 32η Γιορτή Λουλουδιών Βάρκιζας

Την 32η Ανθοκομική Έκθεση διοργανώνει o Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αττικής, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά από τις 28 Απριλίου έως και τις 14 Μαΐου, στο πλακόστρωτο της παραλίας Βάρκιζας, από τις 10:00 έως 22:00.

Στη γιορτή θα συμμετέχουν παραγωγοί λουλουδιών, φυτών και άλλων προϊόντων κήπου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν στον πολύχρωμο και ευωδιαστό κόσμο των λουλουδιών.

“Η πρωτοβουλία αυτή η οποία είναι επί σειρά ετών συνδεδεμένη με την  περιοχή της Βάρκιζας, συμβάλει ενεργά στην ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής λουλουδιών και τη στήριξη του κλάδου, ενώ αποτελεί μεγάλη τιμή για τη Δημοτική Αρχή η οποία θέτει  πάντα ως προτεραιότητα την διατήρηση και ενίσχυση του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης μας”, όπως τονίζει ο Δήμος.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν  την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 20:30 στο χώρο της έκθεσης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…

Ρεπορτάζ 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας,…

Ρεπορτάζ 14 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα παιδική χαρά στην Οινόη από τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Μια νέα, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά απέκτησε η Οινόη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του…