Άρθρο Localit 08 Δεκεμβρίου, 2022

Ανταλλακτική και Χαριστική βιβλιοθήκη στον Πολυχώρο Λιπασμάτων

Μια νέα ιδέα υλοποιείται στον Πολυχώρο Λιπασμάτων. με τη δημιουργία Ανταλλακτικής και Χαριστικής βιβλιοθήκης, όπως ενημερώνει ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να πάρουν και να αφήσουν τα βιβλία που επιθυμούν εντελώς δωρεάν, στην μικρή βιβλιοθήκη που ξεκίνησε να λειτουργεί εντός του δημοτικού αναψυκτηρίου, στον Κράκαρη.

Μπορούν να φέρουν ένα βιβλίο χωρίς την υποχρέωση να πάρουν κάποιο άλλο και αντίστροφα.

Έτσι λοιπόν οι επισκέπτες ενημερώνονται ότι: «Αν έχετε διαβάσει ένα βιβλίο και θεωρείτε ότι είναι κρίμα να το αφήσετε να σκονίζεται στο ράφι της βιβλιοθήκης σας, έχετε τη δυνατότητα να το χαρίσετε ή να το ανταλλάξετε στην Ανταλλακτική και Χαριστική Βιβλιοθήκη του Πολυχώρου Λιπασμάτων».

Μόνη προϋπόθεση, τα βιβλία να είναι σε καλή κατάσταση, χωρίς σημειώσεις και σκισμένες σελίδες. Έτσι πλέον οι επισκέπτες μπορούν παράλληλα να απολαύσουν τον καφέ ή το ρόφημα τους διαβάζοντας και “ταξιδεύοντας με ένα βιβλίο στο πέλαγος”.

«Χαρίστε, δανειστείτε, ανταλλάξτε λοιπόν, προτείνετε ένα βιβλίο και αφήστε το να ταξιδέψει μακριά…. και μπορεί κάποια μέρα να το βρείτε μπροστά σας μετά από πολλές αναγνώσεις».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
34η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριάς διοργανώνει την 34η Εθελοντική Αιμοδοσία, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026, από τις…

Ενδιαφέρουν 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επετειακές εκδηλώσεις για τα 455 χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την 455η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου με ένα πολυήμερο πρόγραμμα…

Ενδιαφέρουν 22 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θηβαίων: Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια

Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει ένα πενθήμερο δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, με αφορμή…