Άρθρο Localit 21 Νοεμβρίου, 2022

Έρχονται οι «Νταντάδες της Γειτονιάς» στον Δήμο Χαλκιδέων

Εντάχθηκε,  η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Νταντάδες της γειτονιάς», στον Δήμο Χαλκιδέων, από τη Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΔΟΠΙΦ) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται να καλύψει ανάγκες πολλών οικογενειών του Δήμου, καθώς αφορά στην κατ’ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων, ηλικίας από 2 μηνών έως και 2,5 ετών, προσφέροντας πιστοποιημένες υπηρεσίες στα παιδιά, δίνοντας την ευκαιρία σε εργαζόμενους γονείς, μονογονείς, αναδόχους και ιδιαίτερα σε μητέρες, να επιστρέψουν στην εργασία τους ή να αναζητήσουν νέα.

Όσοι και όσες επιθυμούν να απασχοληθούν ως επιμελητές και επιμελήτριες, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://ntantades.gov.gr/ και να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο «Μητρώο Επιμελητών», εντελώς δωρεάν.

Η υποβολή αίτησης γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Αίτηση μπορούν να συμπληρώσουν τα άτομα που είναι ενήλικα, έχουν τυπικά προσόντα απόδειξης γνώσης κατηγορίας βρεφονηπιοκόμων, έχουν πιστοποιητικό πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά και ιατρικές γνωματεύσεις από τις ειδικότητες παθολόγου/γενικού ιατρού, δερματολόγου και ψυχολόγου.

Το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ως υπεύθυνη του προγράμματος στον Δήμο Χαλκιδέων, με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων, ορίστηκε η  Αναστασία Ζέρβα, με αναπληρώτρια την  Αλεξάνδρα Παπαναστασίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2221355158 και 2221355113.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 30 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μηνυτήρια αναφορά για τις εργασίες ανοικοδόμησης στο Καραμπουρνάκι κατέθεσε η δήμαρχος Καλαμαριάς

Μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση των εργασιών ανοικοδόμησης σε οικόπεδο που βρίσκεται επί των οδών…

Ενδιαφέρουν 30 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
MyCoast: Ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας στις παραλίες

Μέσω της νέας ψηφιακής εφαρμογής «MyCoast»  οι πολίτες θα μπορούν να ελέγχουν αν στις παραλίες,…

Ενδιαφέρουν 30 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόγραμμα 30 εκ. ευρώ για τη δημιουργία ζωνών πυροπροστασίας σε δήμους με περιβαλλοντικά δάση – Οι δικαιούχοι δήμοι

Ένα νέο χρηματοδοτικό εργαλείο ύψους 30 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία ζωνών προστασίας από δασικές…