Άρθρο Localit 04 Οκτωβρίου, 2022

Ο δήμος Φλώρινας στηρίζει το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το κόστος θέρμανσης

Με μέλη της Επιτροπής Αγώνα του συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας για το κόστος της θέρμανσης, συναντήθηκε ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης.

Ο κ. Γιαννάκης εξέφρασε την πλήρη και έμπρακτη στήριξη της δημοτικής αρχής στα αιτήματα των διοργανωτών, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η μαζική συμμετοχή των πολιτών θα αποτελέσει ένα ακόμη δυνατό χαρτί στα χέρια των φορέων προκειμένου να διεκδικήσουν και να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κώστας Σιάκος, η πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Μαρία Νεοκαζιώτη και η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου Διαμάντω Κρητικού, καθώς και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Παναγιώτης Νώτας.

Το συλλαλητήριο πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου και ώρα  5:00 μμ. με αίτημα τη μείωση φόρων στον πετρέλαιο θέρμανσης και επιδότηση άλλων μορφών θέρμανσης. Σημείο συνάντησης την  Κεντρική Πλατεία Φλώρινας. Συμμετέχουν οι παραγωγικοί, συνδικαλιστικοί και μαζικοί φορείς της περιοχής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών από τον Δήμο Ρεθύμνης

Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών ξεκινάει το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πως θα λειτουργεί η Ψηφιακή Πλατφόρμα Καταγραφής Έργων Πυροπροστασίας των Δήμων

Με κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) καθορίζεται η διαδικασία καταγραφής των εκτελεσθέντων έργων πυροπροστασίας από τους…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάτα: Δημοτικό Συσσίτιο και ανήμερα το Πάσχα

Κανονικά, ανήμερα το Πάσχα 2024 και όλες τις Άγιες ημέρες θα συνεχιστεί, η διανομή του…