Άρθρο Localit 27 Ιουνίου, 2022

Αφιέρωμα στο Βαγγέλη Παπάζογλου Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Μουσικό αφιέρωμα στο Βαγγέλη Παπάζογλου διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με το σύλλογο «Βαγγέλη Παπάζογλου» τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 9 μ.μ. στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας(Κύπρου και Προύσσης).

Η βραδιά περιλαμβάνει τραγούδια από το συγκρότημα «Παίδες εν Εφέσω» της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων καθώς και σύντομη ομιλία του Λουκά Αρμπιλιά.

Η Κορίνα Τριανταφύλλου θα διαβάσει αποσπάσματα από τις επιστολές του Βαγγέλη Παπάζογλου προς τη γυναίκα του Αγγέλα καθώς και κείμενα από το βιβλίο του Γιώργη Παπάζογλου «τα χαϊρια μας εδώ».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και την επιμέλεια έχει ο Θέμης Ροδαμίτης.

Είσοδος ελεύθερη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…

Ρεπορτάζ 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας,…

Ρεπορτάζ 14 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα παιδική χαρά στην Οινόη από τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Μια νέα, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά απέκτησε η Οινόη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του…