Άρθρο Localit 12 Μαΐου, 2022

 Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Ασκληπιείου Βούλας, διοργανώνει την 76η Εθελοντική Αιμοδοσία του,

Το Σάββατο 14 & την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, από 10.00’ έως 13.00’, στον 1ο όροφο  του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Είσοδος από Τερψιχόρης).

Για την αποφυγή συγκέντρωσης  εθελοντών αιμοδοτών και τον περιορισμό της αναμονής, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να προγραμματίζουν  έγκαιρα  το ραντεβού τους επικοινωνώντας στο τηλ:  210-98 39 373 (08.00-14.00).

Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και το αυστηρό πρωτόκολλο προστασίας δίνουμε αίμα και στηρίζουμε τις τράπεζες αίματος, ειδικά αυτό το διάστημα, μετά την προηγηθείσα μειωμένη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών στα νοσοκομεία, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης  Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης, προσκαλούν όλους τους Δημότες, νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες, να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, στηρίζοντας έμπρακτα το σύστημα Δημόσιας Υγείας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και κυρίως τους συνανθρώπους μας.

«Ως  Δημοτική Αρχή φροντίζουμε διαρκώς για την σωστή οργάνωση των υπηρεσιών μας, περιφρουρώντας τη δημόσια υγεία και στηρίζοντας πρωτίστως τις ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας», επισημαίνουν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Διήμερες δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού

Διήμερη ανοιχτή δράση ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Εκπαιδευτική δράση για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Εκπαιδευτική δράση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων διοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων και το Τμήμα…

Ενδιαφέρουν 07 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κόνιτσας: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στο Κεφαλοχώρι

Ο Δήμος Κόνιτσας διοργανώνει μαζί με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, το Υπουργείο…