Άρθρο Localit 12 Μαΐου, 2022

 Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Ασκληπιείου Βούλας, διοργανώνει την 76η Εθελοντική Αιμοδοσία του,

Το Σάββατο 14 & την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, από 10.00’ έως 13.00’, στον 1ο όροφο  του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Είσοδος από Τερψιχόρης).

Για την αποφυγή συγκέντρωσης  εθελοντών αιμοδοτών και τον περιορισμό της αναμονής, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να προγραμματίζουν  έγκαιρα  το ραντεβού τους επικοινωνώντας στο τηλ:  210-98 39 373 (08.00-14.00).

Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και το αυστηρό πρωτόκολλο προστασίας δίνουμε αίμα και στηρίζουμε τις τράπεζες αίματος, ειδικά αυτό το διάστημα, μετά την προηγηθείσα μειωμένη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών στα νοσοκομεία, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης  Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης, προσκαλούν όλους τους Δημότες, νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες, να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, στηρίζοντας έμπρακτα το σύστημα Δημόσιας Υγείας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και κυρίως τους συνανθρώπους μας.

«Ως  Δημοτική Αρχή φροντίζουμε διαρκώς για την σωστή οργάνωση των υπηρεσιών μας, περιφρουρώντας τη δημόσια υγεία και στηρίζοντας πρωτίστως τις ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας», επισημαίνουν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών από τον Δήμο Ρεθύμνης

Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών ξεκινάει το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πως θα λειτουργεί η Ψηφιακή Πλατφόρμα Καταγραφής Έργων Πυροπροστασίας των Δήμων

Με κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) καθορίζεται η διαδικασία καταγραφής των εκτελεσθέντων έργων πυροπροστασίας από τους…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάτα: Δημοτικό Συσσίτιο και ανήμερα το Πάσχα

Κανονικά, ανήμερα το Πάσχα 2024 και όλες τις Άγιες ημέρες θα συνεχιστεί, η διανομή του…