Άρθρο Localit 14 Δεκεμβρίου, 2021

Με διευρυμένο ωράριο η λειτουργία των δομών αστέγων στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Με διευρυμένο ωράριο λειτουργούν από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου  και για όσο διάστημα διαρκέσουν οι  άσχημες καιρικές συνθήκες οι δομές αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως έκανε γνωστό ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χάρης Αηδονόπουλος.

Η είσοδος στο Ανοικτό Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων και στο Υπνωτήριο Αστέγων, όπου προσφέρεται η δυνατότητα ύπνου, φαγητού, ατομικής φροντίδας και χρήσης πλυντηρίου, θα γίνεται με rapid test, τα οποία έχει ήδη προμηθευτεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον κ. Αηδονόπουλο, έχει υπάρξει σχετική επικοινωνία με  τις υπηρεσίες που λειτουργούν σε 24ωρη βάση, ώστε να ενημερώνουν τους ανθρώπους που συναντούν σε καθεστώς αστεγίας για την έκτακτη λειτουργία των δομών.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 07 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του ΣΜΕΔΕΚΕΜ ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Μελετητών Δημοσίων…

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…