Άρθρο Localit 25 Νοεμβρίου, 2021

Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη 2022, στον Δήμο Καλαμάτας

Σταθερά- δίχως καμία αύξηση- διατηρεί ο Δήμος Καλαμάτας, τα δημοτικά τέλη για το οικονομικό έτος 2022, για 15η συνεχόμενη χρονιά και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, απόρροια τόσο της πολυετούς οικονομικής  κρίσης, όσο και των συνεπειών της πανδημίας, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, αναφέρει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις προχωράει και σε μικρές μειώσεις  σε σχέση με τα δημοτικά τέλη του 2021 και προσθέτει ότι παραμένουν οι απαλλαγές που ίσχυσαν για τις Κοινότητες του Ταϋγέτου.

Ο καθορισμός Δημοτικών Τελών 2022 ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021.

«Ο Δήμος Καλαμάτας, ακολουθώντας μια σφικτή οικονομική πολιτική, παραμένει ένας νοικοκυρεμένος Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης», όπως επισημαίνει .

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Νέες «έξυπνες» διαβάσεις για μεγαλύτερη οδική ασφάλεια

Ο Δήμος Βριλησσίων προχώρησε σε παρεμβάσεις ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, με την εγκατάσταση νέων «έξυπνων»…