Άρθρο Localit 12 Νοεμβρίου, 2021

Σταθερό κλιμάκιο δυνάμεων του ΕΚΑΒ εγκαθίσταται στη Γλυφάδα 

Η Γλυφάδα αποκτά σταθερό κλιμάκιο δυνάμεων του ΕΚΑΒ με τρία σύγχρονα ασθενοφόρα, για παροχή άμεσης ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας σε όλους τους πολίτες οποτεδήποτε χρειαστεί, καθώς και για ασφαλή και ταχεία μεταφορά τους σε κατάλληλες μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας, εάν παραστεί ανάγκη.

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Νίκο Παπαευσταθίου και τον αν. Διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας Αιμίλιο Βουγιουκλάκη.

«Δεν υπάρχει μέρα, ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με την δραματική περιπέτεια της πανδημίας, που να μην σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε ως Δήμος για τη βελτίωση και για την προστασία της δημόσιας υγείας. Σήμερα, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου και τον αν. Διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας Αιμίλιο Βουγιουκλάκη, πραγματοποιούμε ένα ακόμα σπουδαίο βήμα για την ευρύτερη περιοχή μας. Σταθερό κλιμάκιο του ΕΚΑΒ, μεταξύ άλλων με τρία σύγχρονα ασθενοφόρα, όλα επανδρωμένα με εξειδικευμένο προσωπικό και πλήρως εκπαιδευμένους διασώστες, αποκτούν έδρα σε νευραλγικό σημείο της πόλης μας και σε εγκατάσταση που παραχωρεί ο Δήμος Γλυφάδας. Διασφαλίζουμε πλήρεις υποδομές, άρτιες εγκαταστάσεις και, κυρίως, άμεση επιχειρησιακή επέμβαση για παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας σε περιστατικά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γ. Παπανικολάου.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί…

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών…