Άρθρο Localit 12 Οκτωβρίου, 2021

Συνεχίζονται οι βροχές, βελτίωση αύριο, νέα ισχυρή κακοκαιρία από την Πέμπτη

Βροχές και καταιγίδες σημειώνονται από την αρχή του εικοσιτετραώρου σήμερα στα δυτικά και βορειοανατολικά τμήματα της χώρας. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επηρεάσουν τη Θράκη, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και το Αιγαίο.

Σταδιακή εξασθένησή τους αναμένεται από το απόγευμα, οπότε θα περιοριστούν στη Θράκη και τα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου. Αύριο αναμένονται μόνο τοπικές βροχοπτώσεις.

Όμως, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τον βελτιωμένο καιρό της Τετάρτης, 13 Οκτωβρίου, θα διαδεχθεί μία νέα ισχυρή κακοκαιρία που θα επηρεάσει τη χώρα από το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη. Θα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδες, τους θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη και την πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ηπειρωτικά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…

Ρεπορτάζ 10 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμοι σε όλη τη χώρα έστειλαν μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA)

Με συμβολικές φωταγωγήσεις δημαρχείων, δημόσιων κτιρίων και τοπόσημων, αλλά και με στοχευμένα μηνύματα ενημέρωσης και…