Άρθρο Localit 13 Αυγούστου, 2021

Περιφέρεια Κρήτης: Σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορά στην κατασκευή του Βόρειου Οδικού Άξονα

Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί από την Περιφέρεια Κρήτης η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορά στην κατασκευή του κορυφαίου αναπτυξιακού έργου της Κρήτης, του Βόρειου Οδικού ‘Αξονα και συγκεκριμένα του μεγαλύτερου τμήματός του, από τα Χανιά έως στο Ηράκλειο.

Ο σχετικός φάκελος παραδόθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να εκφράσουν την άποψή τους οι αρμόδιοι φορείς και πολίτες.

Η παράδοση του φακέλου έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του προέδρου του Ο.Α.Κ. Λευτέρη Κοπάση και του διευθυντή συγκοινωνιακών έργων του Οργανισμού, Γιώργου Αγαπάκη.

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως στις 10/09/2021 και στο πλαίσιό της, μπορούνε τόσο οι φορείς της Κρήτης, όσο και οι πολίτες, να εκφέρουν τις απόψεις τους προκειμένου να ληφθούν υπόψη στην σχετική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο σύνδεσμος για την δημόσια διαβούλευση για τις προτάσεις-παρατηρήσεις είναι: http://hello.crowdapps.net/participation-crete/challenges/?c=338

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελευσίνα: Επανεκκίνηση προγράμματος καφέ κάδου στον Δήμο

Το πρόγραμμα του καφέ κάδου αναμένεται να επανεκκινήσει το επόμενο διάστημα στον Δήμο Ελευσίνας. Μάλιστα,…

Ρεπορτάζ 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάτρα: Οι εργαζόμενοι του Δήμου στόλισαν πλατείες της πόλης για την Πρωτομαγιά

Νέα ανανεωμένη όψη απέκτησε η πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, από τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού…

Ρεπορτάζ 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μυλοπόταμος: Λήψη μέτρων από τη ΔΕΥΑΜ για να αποφευχθούν φαινόμενα λειψυδρίας

Η συνεχιζόμενη ξηρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν φέρει το νερό της περιοχής του Δήμου…