Άρθρο Localit 06 Ιουνίου, 2021

Λειτουργία Πολεοδομίας στη Νέα Σμύρνη από την 1η Οκτωβρίου 2021

Ξεκινά, από την 1η Οκτωβρίου 2021, στο Δήμο μας η λειτουργία αυτοτελούς Γραφείου Πολεοδομίας με στόχο την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Μέχρι τότε τα απαιτούμενα έγγραφα θα εκδίδονται από την Πολεοδομία Αργυρούπολης – Ελληνικού.

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και ο Δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού υπέγραψαν, για το θέμα αυτό, Διαδημοτική Συνεργασία σύμφωνα με την οποία υπάλληλοι του Δήμου  που θα στελεχώσουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία θα λάβουν κατάρτιση και τεχνική εξειδίκευση από τους υπαλλήλους της Πολεοδομίας Αργυρούπολης – Ελληνικού.

Παράλληλα, από την 1η Οκτωβρίου του 2021 έως τις 31 Μαΐου του 2022 θα υπάρξει από την συγκεκριμένη Πολεοδομία υποστήριξη της υπηρεσίας του Δήμου Νέας Σμύρνης στην άσκηση όλων των αρμοδιοτήτων και σε όλους τους τομείς λειτουργίας της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί…

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών…