Άρθρο Localit 11 Μαΐου, 2021

«Ανοιχτοί Μύλοι» στην Έδεσσα

Ο Δήμος Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗΚΕΔΕ) υποδέχονται την έναρξη της τουριστικής περιόδου με «Ανοιχτούς Μύλους». Το Σάββατο, 15 Μαΐου 2021, από τις 10:00 έως και τις 16:00, όλοι οι επισκέψιμοι χώροι της Έδεσσας θα είναι ανοιχτοί και προσβάσιμοι στο κοινό δωρεάν.

«Με τον τρόπο αυτό γιορτάζουμε την έναρξη της τουριστικής περιόδου και την επανεκκίνηση της λειτουργίας των επισκέψιμων χώρων μας, μετά την πολύμηνη καραντίνα», όπως αναφέρει σχετικά ο Δήμος, προσθέτοντας ότι, στόχος είναι να μπορέσουν οι Εδεσσαίοι να γνωρίσουν την δουλειά που έχει γίνει στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και με αυτό τον τρόπο να αποτελέσουν τους καλύτερους διαφημιστές για τους επισκέψιμους χώρους μας, αλλά και οι επισκέπτες να γιορτάσουν μαζί μας την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Το Ερπερτάριο – Ενυδρείο, ο Μύλος της Γεύσης, ο Μύλος των 5 Αισθήσεων, η Έκθεση Ορυκτών, το Λαογραφικό Μουσείο και η Στοά Καλλιτεχνών ανοίγουν τις πόρτες τους και  περιμένουν  τους πολίτες,σε ένα γοητευτικό ταξίδι στην παράδοση, την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…