Άρθρο Localit 08 Μαρτίου, 2021

Πειραιάς: Παιχνίδια  στους αύλειους χώρους νηπιαγωγείων της πόλης

Παιχνίδια στους αύλειους χώρους νηπιαγωγείων της πόλης τοποθέτησε ο Δήμος Πειραιά, έτσι ώστε, επιστρέφοντας οι μικροί μαθητές στα σχολεία να τα  χαρούν,  σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν θεματικά και σύνθετα όργανα  με διαδραστικά παιχνίδια, τραμπάλες και τσουλήθρες, καθώς και δάπεδα ασφαλείας  ειδικά κατασκευασμένα για νήπια και προνήπια, στα εξής νηπιαγωγεία: 2ο  Πειραιά, 4ο  Πειραιά, 6ο Πειραιά,  12ο  Πειραιά, 52ο -13ο  Πειραιά,  31ο  Πειραιά,  53ο – 20ο  Πειραιά, 57ο – 54ο  Πειραιά, 1ο  Ν. Φαλήρου, 2ο  Ν. Φαλήρου.

Η επιλογή των νηπιαγωγείων έγινε από την Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού του Δήμου Πειραιά, με γνώμονα τη χωρητικότητα και τα τετραγωνικά των αύλειων χώρων.

«Στόχος μας με τη δημιουργία χώρων παιχνιδιού σε νηπιαγωγεία της πόλης μας, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές χωρητικότητας,  είναι να υποδεχθούμε τους μικρούς μαθητές σε ένα όμορφο και χαρούμενο περιβάλλον, κατά την επιστροφή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.  Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο αυτό δεν μας εμποδίζει να υλοποιούμε  παρεμβάσεις, οι οποίες πιστεύω πως θα προσφέρουν αισιοδοξία, χαμόγελα και στιγμές ψυχαγωγίας και παιχνιδιού στα παιδιά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 08 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα χρηματοδότηση 2 εκ. ευρώ για αποκαταστάσεις ζημιών στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Σημαντικές πιστώσεις για αποκαταστάσεις ζημιών σε δίκτυα και υποδομές μετά τις καταστροφικές επιπτώσεις των πρωτόγνωρων…

Ρεπορτάζ 08 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ελασσόνας: Κατάθεση προτάσεων για το περιεχόμενο του νέου Μουσείου Ολύμπου

Ανοιχτή πρόσκληση σε πολίτες και φορείς να καταθέσουν προτάσεις για το περιεχόμενο του νέου Μουσείου…

Ρεπορτάζ 08 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πασχαλινά πακέτα αγάπης στους ευάλωτους πολίτες από τον Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων

Την στήριξή του σε άπορους και ανήμπορους πολίτες της περιοχής, έκανε πράξη για μια ακόμα…