Άρθρο Localit 08 Μαρτίου, 2021

Πειραιάς: Παιχνίδια  στους αύλειους χώρους νηπιαγωγείων της πόλης

Παιχνίδια στους αύλειους χώρους νηπιαγωγείων της πόλης τοποθέτησε ο Δήμος Πειραιά, έτσι ώστε, επιστρέφοντας οι μικροί μαθητές στα σχολεία να τα  χαρούν,  σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν θεματικά και σύνθετα όργανα  με διαδραστικά παιχνίδια, τραμπάλες και τσουλήθρες, καθώς και δάπεδα ασφαλείας  ειδικά κατασκευασμένα για νήπια και προνήπια, στα εξής νηπιαγωγεία: 2ο  Πειραιά, 4ο  Πειραιά, 6ο Πειραιά,  12ο  Πειραιά, 52ο -13ο  Πειραιά,  31ο  Πειραιά,  53ο – 20ο  Πειραιά, 57ο – 54ο  Πειραιά, 1ο  Ν. Φαλήρου, 2ο  Ν. Φαλήρου.

Η επιλογή των νηπιαγωγείων έγινε από την Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού του Δήμου Πειραιά, με γνώμονα τη χωρητικότητα και τα τετραγωνικά των αύλειων χώρων.

«Στόχος μας με τη δημιουργία χώρων παιχνιδιού σε νηπιαγωγεία της πόλης μας, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές χωρητικότητας,  είναι να υποδεχθούμε τους μικρούς μαθητές σε ένα όμορφο και χαρούμενο περιβάλλον, κατά την επιστροφή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.  Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο αυτό δεν μας εμποδίζει να υλοποιούμε  παρεμβάσεις, οι οποίες πιστεύω πως θα προσφέρουν αισιοδοξία, χαμόγελα και στιγμές ψυχαγωγίας και παιχνιδιού στα παιδιά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν Wi -Fi σε15 νέα σημεία του Δήμου Βέροιας

Δωρεάν και γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε υπαίθριους και κλειστούς δημόσιους χώρους αποκτά τους επόμενους…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Ξεκινά το έργο αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης

Το συμφωνητικό για το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης υπέγραψε ο δήμαρχος…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαρούσι: Εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED στον Δήμο

Ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 19 Ιουλίου το έργο εγκατάστασης 5.500 φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED (διαφόρων…