Άρθρο Localit 14 Φεβρουαρίου, 2021

Νέα  σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία  για την κακοκαιρία

Νέα ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, στις 15:00, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιου Πέτσα και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας Θεόδωρου Λιβάνιου, για το βέλτιστο συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων και την καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας που πλήττει ήδη μεγάλο μέρος της χώρας.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης θα βρεθεί και η Αττική, στην οποία η κακοκαιρία αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, επίσης, από πλευράς Πολιτικής Προστασίας, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας Θεοδόσιος Δημακογιάννης και ο γενικός διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Φοίβος Θεοδώρου.

Επιπλέον, θα συμμετάσχουν ο γενικός γραμματέας Υποδομών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Γεώργιος Καραγιάννης, εκπρόσωποι από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου και του ΔΕΔΔΗΕ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 07 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΝ: Αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο για τις ΥΔΟΜ και ρεαλιστικές λύσεις για τον ΝΟΚ

Αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο που προέβλεψε τη μεταφορά των Πολεοδομιών στους δήμους ανήγγειλε ο υπουργός…

Ρεπορτάζ 07 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των δημάρχων της Μπολόνια και της Φλωρεντίας υπέρ μιας ενωμένης Ευρώπης

Τρεις εβδομάδες μετά τη μεγάλη διαδήλωση στην Piazza del Popolo στη Ρώμη, χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν…

Ρεπορτάζ 07 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, με την ηγεσία του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ως εκπρόσωπος των Σοσιαλιστών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, επισκέφτηκε…